Eli Lotta ei pääse heti pelin alkuun paikalle.

Kari

Ok, kuudella alkuun ja laitetaan Lotta mukaan pöytäkirjaan. Keskareita sitten riittää.

Kari

Sori en ollut laittanut ajoissa tuota out:ia. Tänään hyvin porukkaa paikalla, tavoite pelata hyvää peliä riippumatta lopputuloksesta. Vastustajalla yksi pisteentekijä nro 6 jonka puolustukseen kannattaa varautua. Hypätään aina torjuntaan kahdella vaikka tuntuisi ettei vielä yletä lyöjää korkeammalle niin se silti vaikuttaa lyöjään ja ennen kaikkea ohjaa meidän kenttäpuolustusta. Keskitytään pitämään oma peli järjestyksessä - katsotaan pelipaikat ajoissa ennen tuomarin vihellystä, sovitaan nostoissa oma vasen ja kuka takakentän pelaajista vastaa lyhyiden syöttöjen pelastuksesta. Aikalisällä päätätte seuraavan hyökkäyksen.

Annetaan tänään kaikille mahdollisuus näyttää osaamista ja päästä kentälle, joukkueen muodostatte te kaikki yhdessä ja kuusikko toimii vain kun kaikki pelataan yhdessä. Sarjataulukkoa kun katsoo niin kauden tavoite päästä vähintäin keskisarjaan saavutettiin ja nyt tärkein tavoite on pitää joukkue henkisesti vahvana ja pelit kivoina. Hävittiin tai voitettiin niin tärkein on saavuttaa se fiilis että pelin jälkeen tietää tehneensä parhaansa, sekä kentällä että penkillä. Kannustetaan kavereita kentällä ja otetaan penkiltä aina uutta voimaa kun hetki tulee.

Ehdotan että ekaan erään Tanja lähtee liberoimaan ja saadaan kartoitettua vastustajan syöttäjät, tokassa erässä sitten tarpeen mukaan keskari-passari. Sari lähtee passariksi ja Johanna-Katja-Tanja keskareina. YP ja hakkuripaikat kierrättäkää sitä mukaa kuin pallo kuolee, tavoite näillä paikoilla se 3 pistettä per erä voittoon !

Tsemppiä peliin !

Kari

Moi, vähän myöhässä ajatuksia treeniin: hyökkäystehot voisi olla meillä paremmat ja tarkoittaa sitä että meidän tulee oppia vastustajasta asioita ho ennen kuin passi on matkalla meille. Treenataan tänään kuusikkoa siten että vastustajana on nelikko joka pelaa tyylin 2 edessä 2 takana. Tämä avaa meille hyökkäykseen lisää sektoreita ja aukkoja. Voitte ottaa kentälle kaksi merkkiä vaikka huppareita joista toinen kentän 1 kulmaan ja toinen 3m viivalle keskelle kenttää. Hupparista voi hihoilla rajata alueen jollon saadaan ehkä paremmin pisteitä. Näiden lisäksi voi ottaa 5. Kulmaan vastaavan syöttöpiste kohdan, molemmat takanurkat käy syöttöpisteiksi. Koettakaa pelata mahdollisimman paljon torstain kuusikolla jotka pääsevät paikalle.

Kari

Tuo oppiminen vastustajasta tarkoittaa sitä että kun tuomari viheltää, meillä on oma rooli ja alue selkeänä milelssä, jos vastaanotto niin noston jälkeinen liikkuminen päätetty. Hyökkäjillä on kolme vaihtoehtoa mietitty/ millainen torjunta ja voiko sitä hyödyntää, jos hyvä passi, mihin suuntaan on heikoin puolustus, jos passi vajaa-takapassari tilanteessa juju 1:een , etupassaritilanteessa kaivo vai 1-2 väli lyhyenä. Omat ideat sallittu jos tulevat ajoissa ennen tuomarin vihellystä!